Olej pieprzowy z Manufaktury Łagowski to produkt naturalny, wysokiej jakości. Dbałość o szczegóły pozwoliła na uzyskanie unikatowego smaku. Idealnie komponuje się jako dodatek do mięs, ryb, warzyw i sałatek. Zachwyca także swoją prostotą: znakomicie smakuje z dobrym pieczywem. Przed wykorzystanie należy wstrząsnąć butelką.
Dawid Łagowski – Manufaktura Łagowski
Od roku 2014 przez trzy kolejne lata zdobywca najwyższego wyróżnienie Grand Award-“Trzy widelce”w ogólnopolskim plebiscycie “Poland 100 Best Restaurants”
W roku 2016 i ponownie w 2017 zwycięzca w konkursie Food Business Awardsw kategorii “Restauracja Hotelowa”.
Jest półfinalistą 6 edycji TOP CHEF. Współtwórcą inicjatywy”Poznańscy Kucharze Razem”
W 2017 roku współtwórca “Manufaktury Łagowski” tworzy autorskie,naturalne i przede wszystkim znane z serwowanej przez niego kuchni produkty spożywcze