Śliwka z miodem
Wyjątkowe połączenie słodko gorzkiej śliwki z miodem wielokwiatowym sprawia, że trudno zapomnieć ten wyjątkowy i oryginalny smak.Idealne połączenie jest wynikiem eksperymentów ojca z synem i drugim kulinarnym sukcesem po orzeszkach solonych z miodem.W niezwykłym połączeniu interesujące jest to, że miód wielokwiatowy i śliwka mają ze sobą wspólna cechę – oba te produkty są niedoceniane.Miody wielokwiatowe polecane są pomocniczo w dolegliwościach alergicznych dróg oddechowych, w zapobieganiu i leczeniu grypy, chorób z przeziębienia. Są one pożywką dla organizmu w okresie wzmożonego wysiłku i w czasie rekonwalescencji.Śliwki są niezwykle popularne i często niedoceniane, a ich właściwości odżywcze są naprawdę imponujące. Te fioletowe owoce zawierają bardzo wysoką zawartość antyoksydantów, dbają o zdrowie naszego serca, łagodzą zaparcia i problemy trawienne, a także poprawiają pracę mózgu. Śliwki są niskokaloryczne i bogate w witaminę C oraz potas, odpowiedzialny za kontrolę ciśnienia tętniczego krwi.
Masa netto 300g
Skład : Miód wielokwiatowy, liofilizowana śliwka