Bagietka orkiszowa z oliwkami
Skład: Mąka orkiszowa typ 630, drożdże, oliwki czarne, oliwki zielone, sól, woda.
Pieczywo jest pakowane w opakowania zapewniające 4-dniową świeżość i termin przydatności do spożycia.
Wybierając dostawę kurierem paczki wysyłamy poniedziałki oraz środy. Zamówienia zbieramy do końca dnia poprzedzającego wysyłkę. Świeże pieczywo trafi do Państwa następnego dnia po wysyłce.
Wybierając lokalną dostawę na terenie Poznania i okolicznych gmin (Dopiewo, Tarnowo Podgórne, Rokietnica, Komorniki, Luboń, Puszczykowo) świeże pieczywo trafi do Was do południa we wtorek (zamówienie złożone do godz. 7:00 w poniedziałek) lub czwartek (zamówienie złożone do godz. 7:00 w środę). Dowozimy również w środy do Swarzędza (zamówienie do 7:00 we wtorek)
Wybierając odbiór osobisty wypiek nastąpi następnego dnia od złożenia zamówienia i odbiór będzie możliwy w godzinach 18:30-20:30 (wypiekamy od niedzieli do czwartku)